Seminar „Metode si Modalitati de Promovare” – 26 iulie 2014

 

O zi de vara, in perioada de concedii, sambata dimineata la ora 09.00. Toti cei prezenti la eveniment aveau toate motivele sa fie in alta parte. Dar dorinta si curiozitatea au fost mai puternice.

Felicitari tuturor celor prezenti!

Seminar Metode si Modalitati de Promovare - am inceput prin a ne cunoaste.Am creat mesaje.Asa cum am anuntat, seminarul a fost o discutie libera si deschisa despre metode si modalitati de promovare.
Am inceput prin a ne cunoaste si a deveni prieteni. Apoi am descoperit impreuna unde se poate promova o companie, un produs sau un serviciu. Incet, incet am gasit metode de promovare prin atragerea atentiei, asupra unei companii, a unui produs sau serviciu. Pentru ca spre final sa realizam mesaje puternice si socante.

La final am facut analize si am tras concluzii. Poate a fost ceva ce te asteptai mai putin. Cu siguranta sunt multe ce puteau fi inserate in discutie. Dar domeniul este atat de complex incat si cea mai mica variabila poate schimba totul. Deci o putem lua pas cu pas, de la capat.

Am analizat mesajele.

One comment

 • ciocangabriel

  ciocangabriel

  Reply

  Salut Gabriel,
  pot spune ca a fost o experienta unica pt. mine si o voi recomanda si altora.
  Iti multumesc pentru seminar, a fost bine gandit, nu stiu parerea celorlalti, dar cel mai mult mi-a placut treaba cu lucrul in echipa.
  Sincer, seminarul a fost plin de ponturi, acum cine si ce a inteles…. .
  Am sa urmaresc cursurile (seminariile) pe care le vei face si cand voi considera ca este unul potrivit si pentru mine, voi actiona.
  Ma gandeam cum ar fi un seminar pentru patronii de magazine tip mini-market? Sau pentru vanzari online? Nu pt. mine intrebam, pentru cunostiinte de ale mele.
  Deci parerea mea despre seminar este:
  Un seminar foarte bun, o singura chichitza (d-soara draguta de la computer nu le prea are cu anumiti termeni (sunt convins ca se va antrena si va fi foarte pregatita, toti avem un inceput)) in rest a fost un seminar bine gandit.
  Astept in continuare noutati de la tine.
  Multumesc inca o data pt. seminarul gratuit „Metode si modalitati de promovare” si pentru tratatie.
  FLORIN DUMITRU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.