si a venit ziua seminarului „Metode si Modalitati de Promovare”

Am inceput prin a ne cunoaste

Stabilind inca de la inceput un contact intre participantii la seminar, mi-am dorit sa punem bazele unei comunicari optime si deschise. Astfel am folosit un mic joc prin care participantii sa se cunoasca intre ei si chiar mai mult, sa aiba un minim de contact fizic. Am deschis in acest mod bariera „fricii” si a timiditatii si ne-am lasat liberi in discutii ca si cum ne-am fi cunoscut de mult timp.

Seminar Metode si Modalitati de Promovare - am inceput prin a ne cunoaste.
Am descoperit penste 50 de modalitati prin care ne putem promova.

Am descoperit unde ne putem promova

Exista mai multe modalitati prin care se poate ptomova o afacere, serviciu sau produs. In functie de obiectivele pe care doresti sa le indeplinesti si de publicul tinta. Am notat cateva din modalitatile de promovare mai cunoscute si am mers mai departe sa aflacum CUM sa ne promovam.

Am gasit metode prin care putem atrage atentia

Sunt numeroase metode prin care poti atrage atentia publicului asupra produselor sau serviciilor tale. Eu am folosit o mascota in acest sens si anume un iepure. Dar poti utiliza o imagine atractiva, un continut de calitate, oferte si promotii speciale si multe altele.

Metode prin care putem atrage atentia.
Am creat mesaje.
Am cautat cele mai bune mesaje.
Am avut schimb de opinii.

… si am trecut la practica

Pentru ca am invatat ca practica intareste orice invatatura, ne-am impartit in grupuri si am creat diferite modalitati de promovare prin imagine, continut si oferta.

Am creat mesajele, le-am prezentat si am discutat liber!

Am analizat mesajele.
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.