Marian Dumitru

Marian DumitruMarian Dumitru are 30 de ani de experienţă profesională – cu peste 20 de ani în cea specifica de management.

Pregătirea multidisciplinară in inginerie, psihologie, management, coaching, NLP şi nu în ultimul rând in rezilienţă şi securitate societală (curs superior de nivel naţional absolvit în Franţa – 2010-2011), a condus la dezvoltarea competenţelor specifice intervenţiilor ce se adresează către dezvoltarea la nivel personal şi de companie/afacere a siguranţei continuităţii activităţii/afacerii (business continuity management) şi asigurarea rezilienţei în confruntarea cu riscurile induse de criza mondială.

De aceea, pe acest fond, activitatea de intervenţie se concentreză doar în direcţia rezolvării cazurilor complexe şi sensibile atât la nivel individual cât şi la cel de companie/afacere – coachingul si NLP-ul constituindu-se ca ”prezenţă” permanentă şi dinamică în proces (International Coaching Institute Certificate & IANLP – International Asociation of NLP Certificate).

În ultimii 10 ani, în parteneriat cu cadre didactice universitare, a desfaşurat activităţi în domeniul cercetării, lucrările realizate fiind prezentate la diferite conferințe sau congrese naționale, europene și mondiale. Lucrările de cercetare au avut tematici din psihologia socială și a riscului, HR, securitatea urbană, dezastre naturale și industriale.

Marian Dumitru alocă importanţă dezvoltării relaţiilor parteneriale cu asociaţiile studenţeşti. Pe această direcţie, în parteneriat cu ASPSE (Asociaţia studenţilor de la psihologie şi ştiinţele educaţiei), din cadrul FPSE (Facultatea de Psihologie si Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti), a organizat şi mediat Conferinţa ”Imbinarea ştiinţei cu profesiile de actualitate(psihologie, coaching, NLP, mentoring, HR)Oportunităţi şi beneficii în piaţa muncii din România”, organizată în data de 11 decembrie 2012 la sediul FPSE din Bucureşti. De asemenea, a condus work-shopul cu titlul ”Auto-cunoaşterea”, organizat de către ASPSE în 6-7 aprilie 2013 la FPSE – activitate cuprinsă în programul ’TrainingMania-2013’ dezvoltat de şi la nivelul asociaţiei studenţeşti.

Marian Dumitru este membru al : Colegiului experţilor din cadrul HCFDC (Înaltul Comitet de Apărare Civilă Francez), Colegiul Psihologilor, APR (Asociația Psihologilor din România), APIO (Asociația Psihologilor Industriali Organizaționali din România), CD-ARC (Comitetul Director al Asociației Române pentru Coaching).

0

One comment

  • Dan

    Dan

    Un adevarat profesionist, sa ii dea Dumnezeu, multa sanatate!

Comments are closed.