Promovarea unei agentii de modeling

elena intreaba:

young female model being photographed  by male photographer.Buna ziua,
Sunt administratoare la o agentie de modele. Afacerea e in start si v-as ruga sa-mi propuneti metode eficiente de promovare. Seful nu este dispus sa investeasca sume mari pentru promovare… cum as putea obtine rezulatate sporite in acapararea clientelor (domnisoare cu virsta 15- 24 ani).
Va multumesc
La revedere

ciocangabriel răspunde:

Bună seara,
Vă mulţumesc pentru mesajul dumneavoastră.
Domeniul în care activaţi, agenţia de modeling, este unul „alunecos” datorită renumelui pe care şi l-au creat dealungul timpului, foarte multe companii cu acest domeniu de activitate, având un singur scop: să încaseze bani din înscrieri, cursuri etc., fără a oferii altceva decât iluzii. Momentan cred că sunt foarte puţine persoane care mai dau crezare unor promisiuni. Din pacate îmi este aproape imposibil, în acest moment, să vă ofer soluţii cu investiţii mici. Un sfat ar fi să organizaţi un eveniment sau să prezentaţi unul în cadrul altuia. Spre exemplu puteţi lua legatura cu câteva case de modă ce au colecţii pentru tinerii şi să le organizaţi o prezentare, pentru care puteţi încerca să obţineţi şi ceva sponsorizări. Apoi să anunţaţi evenimentul la licee si universităţi. În cadrul evenimentului participanţii vor afla de fapt scopul dumneavoastră. Puteţi miza pe ideea de a chema elevii să îşi aleagă ţinuta pentru balul bobocilor sau pentrecerea de absolvire. Necesită multă muncă şi agitaţie din partea dumneavoastră dar se poate realiza ceva cu o investiţie financiară mică. Pentru mai multe detalii asupra acestei metode va trebui să discutăm prin e-mail.
A doua propunere este asemănătoare, însă ideea este să vă folosiţi de un eveniment, cum ar fi un târg de nunţi unde să oferiţi gratuit modele pentru a prezenta hainele, sau, o expoziţie in cadrul careia să propuneţi o sesiune de prezentare de modă.
Mult succes şi pofta de muncă.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.