Promovare servicii de fotografie

Aliona Rusu spune:

frau mit kameraBuna ziua D-le Ciocan,
Va felicit si imi exprim admiratia fata de activitatea pe care o desfasurati. As avea nevoie de sfaturile dvs sau cateva idei de promovare serviciilor de fotografiere. Tin sa mentionez ca prestez acest tip de servicii pentru evenimente ca nunti, botezuri etc. De curind am inceput sa desfasor aceasta activitate pe cont propriu si nu stiu care ar fi cele mai eficiente metode de promovare, asta in conditiile in care nici bugetul initial nu e prea mare.
Va multumesc,
Aliona Rusu

ciocangabriel răspunde:

Buna ziua doamnă Aliona Rusu,
În ultimul timp sunt câteva proiecte ce îmi permit prea puţin să scriu pe blog şi regret întârzierea cu care vă răspund. După cum ştiţi artiştilor le este greu să se afirme în această ţară iar serviciile lor sunt slab plătite. Fotografia nu face nici ea excepţie, chiar dacă este una de eveniment. Pentru început vă puteţi îndrepta către prieteni şi cunoştinţe încercând să realizaţi fotografii gratuit (serviciul de fotografiere) pentru câteva evenimente. Astfel veţi avea un portofoliu şi unii din participanţii la nunta pot apela la dumneavoastră. În cazul în care nu aveţi pe nimeni la starea civilă puteţi face un efort şi, cu nişte fluturaşi, să zăboviţi o vreme prin faţa instituţiei aşteptând potenţiali clienţi. Se pot face câteva anunţuri pe internet, sunt câteva site-uri unde se postează anunţuri gratuite şi nu în ultimul rând puteţi folosi presa scrisă. În cazul în care vreţi să vă asumaţi şi un risc, puteţi folosi stâlpii din preajma clădirii stării civile. Mai puteţi merge pe la câteva restaurante cu care să vorbiţi, pentru a vă recomanda. Iniţial dacă aveţi puţin curaj şi multă poftă de muncă este imposibil să nu reuşiţi. Spor la treabă şi mult succes.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.