Idei de promovare pub londonez

promovare pub londonezMarin Laurentiu întreabă:

Buna ziua, urmaresc de ceva timp forumul dvs si va respect pentru informatiile neconditionate pe care la oferiti cititorilor. Acum sa va spun despre problema noastra.Suntem un pub situat pe Calea Dorobanti nr 18. vis a vis de ASE, este un pub Londonez ceea ce pe Dorobanti nu gasesti, am avut o sumedenie PR care s-au perindat pe la noi cu diferite petreceri,la petreceri a fost plin in rest gol, avem mancare si bautura foarte buna iar preturile sub media zonei,dar totusi langa noi este cafeneau Mon Cher (are 11 ani vechime) la ei mereu plin la noi 5 mese pe zi, terasa cat si locatia este mult mai impunatoare decat cea a vecinilor. Am incercat cu reclame la radio, site, flayere si etc.. Ce ar mai fi de facut ? Multumesc, o zi buna !

ciocangabriel răspunde:

Bună ziua,

Așa cum ați observat prefer să intru direct în subiect, fără prea multă introducere. Vă felicit pentru toate acțiunile efectuate până în acest moment, în vederea promovării. Dacă ați citit câteva articole, ați descoperit că este mai important cum facem anumite lucruri, decât faptul că le realizăm. Primul lucru pe care l-am observat la dumneavoastră este acela că, deși considerați locația un pub londonez, apar elemente orientale (mancare libaneză, reclamă la o locație libaneză).

Cunosc câteva locații de acest gen și vă pot spune că au tipuri diferite de clienți. Astfel unele au clienți în timpul zilei, alții au mai mult evenimente, unii vând mai mult în timpul săptămânii alții în week-end și tot așa. O recomandare ar fi să vă axați mai mult pe tipul dumneavoastră de clienți și să aduceți cât mai multe evenimente la locație. În paralel ați putea îmbunătății câteva elemente ale locației și să introduceți lucruri noi. Am să vin și cu un exemplu: încă nu am întâlnit în România locații unde să primesc mai mult decât comand, fără a ști acest lucru. Noi ne gândim și acționăm mai mult în interesul nostru, pentru a avea un câștig cât mai rapid și cât mai mare. De aceea de multe ori avem soluțiile în fața noastră dar sunt invizibile.

0

3 comments

 • daniel

  daniel

  Reply

  hai sa ne gandim putin…1.ceaiul nu trebuie sa lipseasca mai bine spus free intre orele 10 -12 si evident ora 17 celebrul five clock..(nimeni nu se va limita la un banal ceai din partea casei)2.tinuta personalului barman (camasa alba sort cu pieptar in dungi veticale ,obligatoriu limba engleza,usa acces cu clopotel,la iesirea din local indicatore stradale watch to right vezi circulatia rutiera britanica spre exemplu,puteti amplasa o cabina telefonica londoneza la intrare …ideea este sa socati pri similitudinea obiectelor,mobilierului cu cele similare din Londra .ps era sa uit cutiuta pentru TIP(bacsis) pana la urma bautura e peste tot ATMOSFERA DIFERA. mult succes.

 • bianca

  bianca

  Reply

  Pai si in concluzie cum poate face sa aiba clienti si in timupul saptamanii nu numai la evenimente? Ma confrunt cu aceeasi problema. Nu se pot face evenimente zilnic si pe langa asta cred ca oricine isi doreste sa gaseasca solutia sa aiba clienti care sa vina si sa consume in locatia sa fara sa fie nevoie sa organizeze zilnic un eveniment.

 • Adi

  Adi

  Reply

  Sfatul e foarte bun. Daca tot e un local londonez atunci sa ii mentinem specificul si sa nu le amestecam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.