Promovare magazin virtual ” handmade boutiqe „

Promovare magazin virtual „handmade”.

Promovare magazin virtual handmade.

Buna ziua,

Sunt administratorul unui magazin online (boutique) care comercializeaza produse mai deosebite(de preferinta handmade)importate din locuri indepartate ale lumii. Am inceput cu produse din piele exotica importate din Thailanda.Magazinul si-a inceput activitatea de cateva luni dar, desi am investit in promovare pe Google si Facebook cam 4 luni, aceasta nu a dat rezultate satisfacatoare.Ce alte metode de promovare as mai putea aplica pentru a obtine rezultate mai bune si in timp mai scurt? Cat timp credeti ca ar trebui facuta promovarea pe Google si Facebook pentru a da rezultate mai bune?

Va multumesc.

Consultanta Promovare si Imagine

Buna ziua,

Asa cum ati citit in articolele postate, accentul trebuie pus pe “cum facem o campanie”.
Va felicit pentru metodele de promovare alese. Acestea sunt cele mai indicate pentru promovare magazin virtual.
In general este necesara o campanie de 6 luni de promovare, pentru a pune sistemul in miscare. In aceasta perioada trebuie incercate variante si gasite solutiile cele mai productive. Investitia recomandata in cazul dumneavoastra ar fi de 1.500 lei lunar. Domeniul in care activati cred ca trebuie promovat mai mult in retelele sociale si mai putin in Google. Textul anunturilor este mai dificil de ales si trebuie schimbat periodic. Pentru inceput scopul promovarii este de a realiza conexiuni si abia dupa 3 luni de a promova produse. Activitatea in conturile retelelor sociale trebuie sa fie intensa. In paralel as recomanda o promovare SEO, cu articole pe site.
Un alt punct important este numarul de accesari, de vizitatori si timpul petrecut de acestia pe pagina. Fara detalii este dificil sa va furnizez mai multe informatii.
Va rog sa imi comunicati numele paginii web si cateva detalii despre numarul si comportamentul vizitatorilor.
Cu stima,
Ciocan Gabriel

0

One comment

  • Delia

    Delia

    Reply

    Google Adwords, facebook Ads, optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare (SEO)si newslettere sunt intrumente foarte utile in promovarea online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.