Modalitati de promovare cabinet fizioterapie.

Nicoleta întreabă: Buna ziua,
ElectrotherapyEste prima oara cand intru pe acest site si doresc in primul rand sa va trasmit felicitarile mele!

Detin un cabinet medical de fizioterapie intr-un oras mic si as dori care sunt modalitatile de promovare in acest domeniu.Cabinetul a avut foarte multi pacienti la inceput,insa acum sunt din ce in ce mai putin.Cabinetul este dotat cu aparatura noua.Precizez ca este reclama la radio-ul local.
Cu stima,
Nicoleta

ciocangabriel răspunde:

Bună ziua doamnă Nicoleta,

Vă multumesc pentru aprecieri și mă bucur să vă fiu de ajutor, prin intermediul acestei pagini web.
Fizioterapia este știința ce studiază mecanismele de acțiune ale factorilor fizici, cum sunt masajul, exercițiul fizic, împachetările, apa, lumina, căldura, electricitatea, și utilizarea acestora cu scop de tratare, recuperare și profilaxie în tratarea afecțiunilor organismului uman.
Fizioterapia are la bază următoarele principii:

 • Principiul Non Nocere. Prin acest principiu, un pacient trebuie să fie în condiție biologică mai bună la sfârșitul unui tratament fizioterapeutic decât la început.
 • Principiul Holistic. Orice factor fizic, natural sau artificial, se adresează întregului organism, care răspunde, de asemenea, ca un întreg.
 • Principiul Individualizării. Orice factor fizic terapeutic acționează nespecific, de la individ la individ. Organismul este obligat să dea „răspunsuri”, să se adapteze. Aceste schimbări sunt evaluate ca rezultate terapeutice.

Am trecut aceasta mica descriere pentru cititori.

Din păcate în România sunt încă puțini cei ce știu când pot apela la aceste servicii. Vă felicit pentru campania pe care o desfașurați, însă atenție la mesajul pe care îl transmiteți. O altă modalitate de promovare ar fi prin intermediul medicilor de familie si a medicilor reumatologi. Astfel realizați un sistem prin care aceștia să fie remunerați în funcție de numarul pacienților. Realizați fluturași sau pliante în care pe lângă prezentare și eventual oferte, să aveți spațiu pentru a se trece numele medicului și eventual tratamentul recomandat. Personal cunosc un astfel de cabinet care pe lângă alte metode, aplică și acest sistem. Asftel în trei ani a ajuns la un numar de cinci cabinete (mici) în diferite zone din București. Pliantele sau fluturașii îi distrubuiții la medici din localitate.

Vă urez mult succes și vă aștept cu noutăți.

0

2 comments

 • Lorena

  Lorena

  Reply

  Care este modalitatea prin care medicii care te promoveaza sunt remunerati?

  • ciocangabriel

   ciocangabriel

   Reply

   Trebuie gasita solutia legala prin care se poate face acest lucru si depinde de fiecare domeniu in parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.