Promovare afacere la început – sisteme solare

businessman and solar panelsBuna ziua,

As avea nevoie de cateva sfaturi in legatura cu promovarea. Este vorba de o societate care distribuie pachete de sisteme solare. Afacerea este la inceput. Ne-am gandit la advertorial intr-un ziar local, anunt intr-un ziar de publicitate si crearea unui site, insa nu stim daca aceste metode sunt corespunzatoare si vor avea oarecare succes. Va multumesc anticipat!

ciocangabriel răspunde:

Buna seara,

Va multumesc pentru mesajul dumneavoastra.

Cunosc foarte putin produsele pe care doriti sa le vindeti. Personal as recomanda in prima faza sa realizati un site, mai simplu (cost aproximativ 200 euro), iar apoi sa il promovati pe google adwords. Este forma de promovare ce va poate aduce cel mai rapid potentiali clienti si cel mai usor de controlat ca si investitie. In plus va adresati direct la nivel national.

Un advertorial si un anunt in ziarele locale, sunt modalitati de promovare cu sanse mai mici in a genera clienti. Pentru a putea decide daca modalitatea este buna si aduce rezultate, trebuie sustinuta aproximativ trei luni. Daca putei sustine aceasta investitie, atunci este in regula sa abordati si aceasta metoda de promovare si anume publicitatea in presa scrisa.

0

One comment

 • Rodica

  Rodica

  Reply

  Buna ziua,
  As dori sa ma ajutati si pe mine cu o noua idee ( sincera sa fiu, am cam ramas in pana de idei ) pentru promovarea unei cladiri disponibile spre inchiriere in Constanta. Am apelat la internet, ziare, agentii…ma gandeam la promovare radio si T.V. Cum vi se pare ideea? Credeti ca va da roade?
  Oricum, pentru aceste promovari, ma gandeam la promovare nationala…ma gandesc k exista firme care vor sa’si extinda activitatea…si radio,la fel.
  Ce parere aveti?
  Va multumesc,
  Rodica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.