Modalitati de promovare-service electrocasnice

luigi întreabă:

Modalitati de promovare service electrocasniceBuna ziua,
am urmarit cu interes sfaturile dvs si vreau sa va intreb daca imi puteti da ceva sfaturi privind promovarea unei activitati de reparatii masini de spalat rufe, frigidere si aparate de aer conditionat. Toate reparatiile se desfasoara la domiciliul clientilor. Prestatiile sunt asigurate de personal cu experienta.
Multumesc

ciocangabriel răspunde:

Bună ziua,

În această perioadă serviciile de reparaţii au cunoscut o dezvoltare majoră datorită lipsei de finanţare pentru achiziţionarea de produse noi. Astfel tot mai multe persoane sunt forţate să repare aparatura atunci când se defectează. Este suficient să folosiţi modalităţile deja consacrate, flyere la o culoare şi un format A6, dar tipărit în cantităţi mari de zeci de mii de bucăţi. De asemenea vă puteţi îndrepta şi spre site-uri de anunţuri şi reclama online, dar şi spre câteva ziare. Este foarte important să evidenţiaţi serviciul şi nu firma, adică “REPARAŢII ELECTROCASNICE LA DOMICILIU” în loc de “SC SERCOSERVICE vă oferă”, după care puteţi detalia.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.