Modalităţi de Promovare – colantarea auto

Colantare auto modalitate de promovare

Promovare prin colantarea parcului auto.

Modalitatea de promovare ce deţine cele mai multe avantaje şi beneficii este colantarea parcului auto. Această modalitate necesită o investiţie mică, este uşor de realizat, permite vizualizarea mesajului de către un număr mare de potenţiali clienţi, iar investiţia este făcută pentru o perioadă lungă de timp. Cu toate acestea sunt mulţi cei care nu se folosesc de ea. Este păcat să investeşti într-un automobil şi să nu profiţi pe deplin de avantajele ce ţi le oferă. Gândiţi-vă că nu numai utilizarea lui în cadrul activităţii îi amortizează costurile, ci şi veniturile obţinute de la clienţii ce văd maşina inscriptionată şi vă contactează. Încă nu am întâlnit un colaborator nemulţumit că a colantat maşina, dinpotrivă toţi au primit cereri de ofertă.

O promovare gratuita.

Maşina se plimbă pe străzi aproape zilnic, maşina staţionează în diverse locaţii, maşina este la o lucrare … sunt foarte multe ocaziile în care reclama de pe automobil să fie vizualizată de către potenţiali clienţi. O parte din cei pe care i-am întâlnit şi nu aveau parcul auto colantat invocau motive de costuri sau de lipsă a timpului. Problema timpului dumneavoastră se poate rezolva apelând la un consultant pentru promovare. Iar în privinţa costurilor, vă pot oferi câteva exemple. Lucrarea din imagine a necesitat o investiţie de 500 de lei. Colantarea Daciei papuc se estimează la aproximativ 250 de lei dar poate fi şi 150 de lei, în funcţie de ce se doreşte a fi inscripţionat. Colantarea unui transporter pleacă de la 500 de lei. Exista chiar si solutii de promovare ieftine. Important este sa gasiti persoana potrivita sa vi-le ofere.

Garanţia unei lucrări în condiţii optime şi conform porducătorului este de cinci ani. Ca la orice lucrare este foarte important designul, conceptul grafic. Colantarea se face cu un colant special la care se adaugă un strat de laminare ce îi conferă o rezistenţă sporită la acţinunile mecanice şi razele UV. Personal, recomand să se evite colantarea zonelor ce prezintă multe denivelări, deoarece oricât de bun este autocolantul şi priceput cel ce îl aplică, cu toate astea în timp autocolantul lucrează şi pot apărea torsionări urmate de deteriorări ale materialului. Pe autoturismele pe care le conduc persoanele din conducere recomand să se treacă o adresă de internet sau sigla firmei.

Va invit sa mai puteti citi si alte metode de promovare.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.