Modalitate de promovare firma traduceri.

Promovare firma traduceri.

Claudia Rotariu întreabă:

Metode de promovare firma traduceriBuna seara,

De curind m-am hotarit sa-mi deschid o firma de traduceri pe citeva limbi pe 2 dintre ele fiind si eu autorizata.
Problema este ca dupa ce am dus o propaganda” agresiva nu m-am ales decit cu un doc de tradus si citeva diplome. Mentionez ca nu vin cu nimic nou ci doar mai ieftin. Ce sa fac ca sa-mi promovez site-ul si serviciile mele inafara de fluturas si email? Din pacate fondurile mele sunt foarte limitate aceasta activitate fiind un back-up in caz ca nu-mi gasesc de lucru dupa ce termin cu concediul de maternitate care se apropie, pe 12 ian.

Va multumesc anticipat!

Propunere promovare:

ciocangabrel răspunde:

Bună seara,
Pentru promovare varianta fluturaşilor se exclude, în activitatea dumneavoastră. Campaniile de promovare cu ajutorul mesajelor de tip email sunt aproape ineficiente. Din câte cunosc sunt necesare câteva zeci de mii de mesaje din care dacă nu sunteţi dată în judecată poate primiţi 2-3 comenzi.
Dacă aveţi site învâţaţi să utilizaţi google adwords sau apelaţi la cineva ce se pricepe ( http://www.google.ro/intl/ro/ads/ ). Este o promovare online cu bani, dar nu trebuie să fie mulţi, dumneavoastră hotărâţi. Vă recomand un minim de 10 lei/zi pentru început cu un 0,10 lei pe click, în functie de cerintele cuvântului. În domeniul dumneavoastră este poate singura modalitate de promovare pe care o recomand.

Cititi mai multe despre promovare.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.