Cum promovez o afacere on-line?

 1. ochiana geanina spune:

  e-Commerce Latptop ComputerBuna ziua,
  As dori sa imi deschid o afacere online. Domeniul de activitate este “vanzarea de produse alimentare si nealimentare”. (ca sa aveti o idee clara despre ceea ce vreau sa fac va rog sa intrati pe http://www.edhd.ro, v-am dat un site orientativ). Site-ul este aproape gata insa as dori sa stiu mai multe modalitati de promovare. Care sunt principalele modalitati de promovare a unei afaceri online? Ce credeti ca ar trebui sa fac ca aceasta afacere sa aiba succes? Multumesc.

 2. ochiana geanina says:

  Buna ziua,Am uitat sa va intreb in mesajul anterior ce strategie de piata se potriveste afacerilor online? MULTUMESC!

  • ciocangabriel răspunde:

   Bună ziua,
   O afacere online necesită în primul rând răbdare şi o investiţie financiară substanţială. Dacă am deschide un magazin alimentar la colţul străzii, avem toate şansele să vindem din prima zi, ceea ce nu putem spune despre un magazin online. Atunci când dorim să vindem online este important să facem o promovare tot online. Este evident că un utilizator de internet “înrăit” cumpără online, iar aceşti cumpărători sunt greu de găsit prin alte forme de promovare. Soluţiile mai puţin costisitoare pentru promovare sunt şi mai greu de găsit. În concluzie pentru rezultate imediate folosiţi Google Adwords ( http://www.google.ro/intl/ro/ads/ ). Încercaţi anunţuri ce conţin oferte (ex. ulei la 2,9 lei sau totul/orice la 0.99/9.99 lei). În rest cât mai multe înscrieri in directoare şi studiaţi blogurile specializate în promovarea online. Evitaţi orice altă formă de promovare, sunt şanse foarte mici să funcţioneze.
   Mult succes.

0

2 comments

 • Cami

  Cami

  Reply

  Buna ziua , am si o intrebare cum as putea sa promovez un magazin nou online de cosmetica?

  • ciocangabriel

   ciocangabriel

   Reply

   Buna ziua,

   Cea mai sigura, rapida, eficienta, usor de controlat metoda, este google adwords-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.