Un loc unde dacă întrebaţi, vi se răspunde.

Pentru a adresa o întrebare puteţi folosi pagina de contact sau căsuţa aflată în partea de jos a acestei pagini.

0

60 comments

 • Doina

  Doina

  Reply

  Buna ziua, am tot citit citeva idei ale Dvs si am ramas frapata la cit de simplu si efective pot fi.
  As avea si eu nevoie de o indrumare la promovarea unei Cafenele – Restaurant.
  As dori careva idei ca sa atragem mai multi clienti. Cafeneau se afla in Republica Moldova.

  • ciocangabriel

   ciocangabriel

   Reply

   Buna ziua!
   Majoritatea sugestiilor oferite au la baza informatii. Cu cat imi oferiti mai multe informatii (fotografii exterior/interior, zona locatie, activitate etc.), cu atat va pot furniza pareri concrete si in cunostinta de cauza.

 • Florenta Necula

  Florenta Necula

  Reply

  Buna seara,

  Sunt tanara absolventa a Facultatii de Geografie – Turism. Pe parcursul facultatii mi-am infiintat un ONG unde mi-au exersat abilitatile artistice si de aici am deprins un talent in design. Acum incerc sa pun pe picioare o mica afacere cu lucruri facute exclusiv din hartie : Rochii, buchete de mireasa, elemente de decor in designul interior si cel mai important dintre toate:genti. Dintre toate produsele, singurele vandabile si cu potential sunt gentile. Cum as putea sa ma promovez eficient (ideea e unicata, atrage de la prima ascultare)? As vrea sa aveti in vedere si faptul ca in prezent lucrez la colectiile de genti pentru a crea un stoc initial si la portofoliul de buchete si genti. Nu imi permit sa imi iau un job pe langa pentru ca ceea ce fac imi ocupa destul timp. Bugetul este redus din cauza faptului ca nu reusesc si sa vand si sa fac produsele si sa promovez. Ar fi ideal sa am „ajutoare”, insa nu am inca un PFA/SRL si nu pot angaja pe nimeni, plus ca bugetul nu-mi permite sa fac asta. Multumesc!

 • Jersey

  Jersey

  Reply

  Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu niste sfaturi! Este vorba despre un C A R (CASA DE AJUTOR RECIPROC) si as vrea sa va intreb ce metode , ar trebui sa aplic pentru a atrage potentiali membri CAR. Publicitatea prin intermediul pliantelor cat si a Facebook-ului nu a dat rezultate exceptionale. Multumesc anticipat!

 • Valerie

  Valerie

  Reply

  Buna ziua,

  De putin timp am primit ca obiectiv promovarea unui site si a paginii de facebook http://www.missgrey.ro care in curand va deveni magazin on line,insa intr-o piata de desfacere supra aglomerata in ceea ce priveste productia de confectii dama este mai greu..care ar fi pasii pe care ar trebui sa-i fac,unde ar trebui sa lucram imagine,produse,etc ne dorim ca in 3 luni sa avem deja colaborari locale cat si in tara pentru a putea mentine fabrica,in speranta unui raspuns rapid, va multumesc
  Valeria

  • ciocangabriel

   ciocangabriel

   Reply

   Bună ziua,
   Mulțumesc pentru mesajul postat pe acest site. Promovarea unui site și a paginii de facebook, este relativ simplă. Important este dacă puteți susține financiar această promovare. Dacă aveți răbdare, găsiți cu siguranță în câteva articole, detalii despre promovarea online. Eu am să vă răspund și la această întrebare, după ce primesc vești de la dumneavoastră.
   Îmi este dificil să înțeleg din mesajul dumneavoastră, dacă sunteți presoană de decizie sau colaborator. Sunt modalități diferite de abordare a promovării în funcție de persoana implicată. Persoanele de decizie pot face lucruri mai radicale, un colaborator trebuie să obțină aprobare.
   Pentru a vă oferii câteva sugestii și idei de promovare, aș dori să cunosc câteva detalii:
   – numărul aproximativ de angajați ai atelierului (pentru a înțelege nivelul companiei și necesitățile ei);
   – ce tip de clienți aveți în acest moment (unde, cui și cum vindeti);
   – cât costă cea mai ieftină rochie (pentru o persoana fizica) și dacă există fotografia ei pe site să îmi comunicați codul;
   – vă rog să îmi transmiteți și un model de rochie care vă place personal și costă sub 100 lei;

   Vă felicit pentru înscrierea la seminar. Sunt convins că veți afla multe lucruri interesante și mai în detaliu în această vară la „Seminarul Gratuit-Totul despre promovare. Metode și modalități de promovare”.
   Dar până atunci vă aștept cu vești.

   Cu stimă,
   Ciocan Gabriel

 • Marin Laurentiu

  Marin Laurentiu

  Reply

  Buna ziua,urmaresc de ceva timp forumul dvs si va respect pentru informatiile neconditionate pe care la oferiti cititorilor.Acum sa va spun despre problema noastra.Suntem un pub situat pe Calea Dorobanti nr 18.vis a vis de ASE, este un pub Londonez ceea ce pe Dorobanti nu gasesti,am avut o sumedenie PR care s-au perindat pe la noi cu diferite petreceri,la petreceri a fost plin in rest gol,avem mancare si bautura foarte buna iar preturile sub media zonei,dar totusi langa noi este cafeneau Mon Cher (are 11 ani vechime) la ei mereu plin la noi 5 mese pe zi, terasa cat si locatia este mult mai impunatoare decat cea a vecinilor.Am incercat cu reclame la radio,site,flayere si etc.. Ce ar mai fi de facut ?Multumesc, o zi buna !

  • ciocangabriel

   ciocangabriel

   Reply

   Bună ziua,

   Așa cum ați observat prefer să intru direct în subiect, fără prea multă introducere. Vă felicit pentru toate acțiunile efectuate până în acest moment, în vederea promovării. Dacă ați citit câteva articole, ați descoperit că este mai important cum facem anumite lucruri, decât faptul că le realizăm. Primul lucru pe care l-am observat la dumneavoastră este acela că, deși considerați locația un pub londonez, apar elemente orientale (mancare libaneză, reclamă la o locație libaneză).
   Cunosc câteva locații de acest gen și vă pot spune că au tipuri diferite de clienți. Astfel unele au clienți în timpul zilei, alții au mai mult evenimente, unii vând mai mult în timpul săptămânii alții în week-end și tot așa. O recomandare ar fi să vă axați mai mult pe tipul dumneavoastră de clienți și să aduceți cât mai multe evenimente la locație. În paralel ați putea îmbunătății câteva elemente ale locației și să introduceți lucruri noi. Am să vin și cu un exemplu: încă nu am întâlnit în România locații unde să primesc mai mult decât comand, fără a ști acest lucru. Noi ne gândim și acționăm mai mult în interesul nostru, pentru a avea un câștig cât mai rapid și cât mai mare. De aceea de multe ori avem soluțiile în fața noastră dar sunt invizibile.

 • Naty

  Naty

  Reply

  Buna ziua, ma numesc Natalia si sunt coordonator al unui grup de voluntari, care fac activitati de colectare de fonduri pentru a finanta proiecte comunitare. In aceasta perioada isi propun sa organizeze un festival al dansului modern. As dori sa imi dati cateva recomandari la modalitatea de promovare a unui astfel de eveniment. Multumesc anticipat pentru ajutor!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.